InnerZijn
Home
Main content

Healing

Healing zorgt dat je zelfhelend vermogen van het lichaam in gang wordt gezet.
Tijdens de healing wordt er energie vrijgemaakt waardoor u zelf geneest.
Blokkades, trauma’s en energie verstoringen worden waargenomen en geheeld.
Healing kan je helpen bij zowel fysieke, mentale en psychische klachten. Het helpt je emotioneel te bevrijden. Het is een proces van ontspannen en loslaten op een heel diep niveau, waarbij de energie mag stromen. Hierdoor worden je lichaam en geest geholpen.
Healen is in één woord: “heel worden”.
 
In ieder mens bevindt zich de kracht en potentie om zichzelf te kunnen genezen.

Reading

Tijdens een reading wordt je energie gelezen en beschreven. Het doel ervan is meer inzicht in jezelf te krijgen. Dat kan door ontvangen en duiden van beelden vanuit je aura en chakra’s.
Dit heeft een grote therapeutische waarde. Zo wordt je meer bewust van jezelf en ben je beter in staat om betere keuzes te maken. Dit kan een positieve wending geven in je sociale contacten, relaties, werk, enz.
Een reading wordt meestal afgesloten met een Healing om het proces te ondersteunen en af te ronden.
 
  

Lightworker/Leading

Een Lightworker werkt met het zogenaamde “Leading”. Dit gaat uit van de eenheid van alles. De Chinezen gebruiken hiervoor het Yin en Yang teken. Dit symboliseert dan in het Ying altijd een beetje Yang zit. In elke man zit iets vrouwelijks en omgekeerd. Goed en kwaad kunnen niet zonder elkaar bestaan.“goed” en “kwaad” krijgen in het licht van Leading een heel nieuw perspectief. Het hart chakra wordt als opening gebruikt om meer met je hogere lagen in contact te komen bijvoorbeeld met je hogere zelf of je goddelijke energie.
De behandeling gaat via energieën die de lightworker opvangt. Dit kunnen verschillende vormen van energie zijn; de ene keer zijn het kleuren de andere keer beelden. En heeft een hoge therapeutische waarde.
 

Werkwijze

De eerste keer dat iemand bij mij komt leg ik kort uit wat ik ga doen.
Ik werk vanuit een neutrale en liefdevolle positie. Op deze wijze wordt er op een diep wezenlijk niveau (via handen) contact met je energie gemaakt. Door een aantal keer je naam hardop te zeggen ontstaat er een verbinding met je eigen helend vermogen. Ik laat je in een stoel plaats nemen en begin met het aftasten van je aura (energetisch veld) daarna kijk ik naar je chakra`s (energetische centra`s) vanuit deze velden voel ik waar je blokkade`s (bijv. pijn, of negatieve emoties e.d.) liggen. Deze blokkade`s zeggen iets over je huidige, maar ook iets over vroegere trauma`s, emoties en ervaringen. Daarna tast ik met mijn handen je aura af.

Tijdens de behandeling leg ik mijn handen neer (met toestemming) op de plaats waar de energie nodig is. Ik krijg dat door van mijn hogere zelf welke energie ik mag gebruiken. De energie die ik bij je gebruik kan zich vormgeven in: kleuren, licht en beelden. De uitwerking van de energieën die ik gebruik is bij iedereen verschillend. Je achtergrond, je openheid of geslotenheid bepaald hoe sterk deze energieën op je inwerken. Soms maak ik hierbij gebruik van edelstenen. Het kan zijn dat je een reactie krijgt op mijn behandeling, deze reactie is heel goed, dit betekent dat de energie aankomt en iets in reactie zet. Het kan zijn dat de klachten eerst verergeren en daarna pas verminderen. Reacties kunnen zijn: vermoeidheid, heftige huilbuien, hoofdpijn, misselijkheid. Positieve reacties kunnen zijn, innerlijke blijheid, rust, energie toename minder vermoeidheid helderheid, positieve reacties vanuit de omgeving e.d.
 
N.B. Een consult van mij kan nooit reguliere medische zorg vervangen. Wel kan deze sessie je hierbij ondersteunen.