Lightworker Leading

Leading gaat uit van: alles is eenheid. Polariteiten als goed en kwaad krijgen in het licht van leading een heel andere betekenis. Via leading ben je in staat “vredeskiemen” te zaaien in veranderende leefsystemen (in de chaos van de omwenteling naar de Nieuwe Tijd).                 

Er wordt gewerkt met de leermeesters Christus en/of Boedha energie. Tevens wordt toestemming gevraagd om mijn hartchakra in dienst te stellen als een transformator van energie.

Een Lightworker werkt met het zogenaamde “Leading”. Dit gaat uit van de eenheid van alles. De Chinezen gebruiken hiervoor het Ying en Yang teken. Dit symboliseert dan in het Ying altijd een beetje Yang zit. In elke man zit iets vrouwelijks en omgekeerd. Goed en kwaad kunnen niet zonder elkaar bestaan. “goed” en “kwaad” krijgen in het licht van Leading een heel nieuw perspectief. Het hart chakra wordt als opening gebruikt om meer met je hogere lagen in contact te komen bijvoorbeeld met je hogere zelf of je goddelijke energie.
De behandeling gaat via energieën die de lightworker opvangt. Dit kunnen verschillende vormen van energie zijn, de ene keer zijn het kleuren de andere keer beelden. Het heeft een hoge therapeutische waarde. Tijdens de behandeling ga ik readen en afsluiten met een korte healing.
 
N.B. Een consult van mij kan nooit reguliere medische zorg vervangen. Wel kan deze sessie je hierbij ondersteunen.

Back to Top