Liliana

Zit je vast in een negatieve cirkel. Weet je niet welke weg je moet nemen? Ben je constant moe, onrustig en gestrest? Heb je moeite met je relatie of met je kind(eren)? Wil je veranderen?
Ik kan je hierbij ondersteunen en helpen door je problemen vanuit meerdere kanten te bekijken, hierdoor ontstaat er meer ruimte, overzicht en acceptatie. Ik noem dat “transformeren”.
Innerzijn helpt om jezelf te (her)vinden, te ontspannen (massage), zelfliefde te ontdekken en jezelf te accepteren zodat je innerlijk genezingsproces in gang wordt gezet.

Wie ben ik

Mijn naam is Liliana Croese-Manolachi. Ik ben geboren in Roemenië en ben in 1990 naar Nederland gekomen en getrouwd met Robér. Mijn hobby`s zijn: muziek, lezen, meditatie, sport en yoga.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mensen, hun motivatie en hoe zij in het leven staan. Wat maakt iemand tot de persoon die hij/zij is, hoe sta je in je leven, welke kant gaat het leven op en is er wellicht hierbij begeleiding nodig? Ik ben betrokken bij mensen en bied graag hulp, daar waar het nodig is.

Door veel ervaringen in mij leven ben ik de persoon geworden die ik nu ben. Dat heeft me sterker en krachtiger gemaakt, heeft mij geholpen om te groeien, te leren en heeft mijn invoelingsvermogen ontwikkelt om mensen te begrijpen en te ondersteunen.
Door mijn hoogsensitiviteit kan ik volwassenen en kinderen helpen en begeleiden om in contact te komen met hun genezingsvermogen.

Werkervaring

Ik heb vijf jaar ervaring in de peuterspeelzaal als groepsleidster. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de kraamzorg en ben ervaringsdeskundige met baby`s. Vanaf januari 2009 ben ik tevens werkzaam als energetisch therapeute in Amersfoort.
praktijk

Back to Top