Metamorfose massage

Deze massage brengt een verandering van binnenuit op gang.

De metamorfose massage is een zachte en liefdevolle manier van masseren van de reflexzones aan voeten, handen en hoofd.
In de metamorfose massage gaat men er van uit dat in de periode van onze wording tijdens de zwangerschap, de vrije doorstroming in de energie geblokkeerd kan worden in het fysieke, emotionele en mentale vlak. Dat kan ontstaan door: stress, verdriet, emoties bij de moeder.
Deze kunnen in je latere leven beperkingen en zelf klachten en ziektes veroorzaken.
 
Voor wie is deze massage goed, en wat doet het met je?
Het is voor iedereen goed, jong en oud, het helpt je om je innerlijke rust te vinden bij stress en drukte en totale ontspanning te ervaren. In een woord: je voelt je weer compleet.
 
Het werkt ook ondersteunend bij de volgende doelgroepen:

Bij baby’s: wordt het proces gesteund van het wennen aan het lichaam buiten de moeder, de geboorte te verwerken, beter te drinken, te ontspannen en slapen.
Voor zwangere vrouwen: helpt het hun innerlijke rust te vinden, om de unieke verbinding van moeder en kind te versterken.
Baby’s en kinderen met lichamelijk- en/of geestelijke beperkingen: worden geholpen om zich te binden en om in harmonie te komen in hun lichaam en om (in hun belevenis) hun beperkingen los te laten. Heel goed voor autistische kinderen en kinderen met het syndroom van Down.
Ouderen: helpt het om zich te ontspannen, oude patronen los te laten, beperkingen makkelijker te accepteren.
 

Behandeling:

In de massage behandel ik het hoofd, handen en voeten. Deze lichaamsdelen worden gezien als communicatie zones die overeenkomen met drie primaire handelingen van de mens: denken, doen en bewegen. Wanneer een mens met zichzelf in balans is dan vinden deze drie handelingen in harmonie plaats.

Voeten

De massage van de voeten laat ons ervaren wat voor weg wij moeten bewandelen en hoe wij ons moeten bewegen in het leven en hoe de dingen in beweging worden gezet.

Handen

Massage van de handen laat ons ervaren dat zij de voertuig van ons hart, centrum van het doen, creatie en weggeven zijn.

Hoofd

De massage van het hoofd is gericht op het vermogen te denken en initiatieven te nemen.

De mogelijkheid bestaat om deze massage bij mij te leren om deze thuis in een vertrouwde omgeving toe te passen. Deze massage is voor iedereen geschikt, maar speciaal voor autistische kinderen is dit een aanrader.

Back to Top