Master Reader & Healer

Reading

Tijdens een reading wordt je energie gelezen en beschreven. Het doel ervan is meer inzicht in jezelf te krijgen. Dat kan door ontvangen en duiden van beelden vanuit je aura en chakra’s. Een reading geeft een beeld van wat er op dit moment in je essentie in je leven afspeelt en waarom.
Dit heeft een grote therapeutische waarde. Zo wordt je meer bewust van jezelf en ben je beter in staat om betere keuzes te maken. Dit kan een positieve wending geven in je sociale contacten, relaties, werk, enz. Je krijgt veel inzichten in hoe je in je leven staat.

Als je je realiseert dat alles energie is, je lichaam, je gedachten, je emoties, maar ook je overtuigingen, programmaties en projecties, dan kan je je misschien ook voorstellen dat het mogelijk is om deze energie waar te nemen. Bij een reading kan er ook worden gekeken naar de dynamiek tussen mensen onderling zoals bv. in familieverband, relaties of werkkring.

Waarom een reading?

Vroeg of laat worden we allemaal geconfronteerd met bepaalde levensvragen. Dit kan het gevolg zijn van een heftige gebeurtenis, een belangrijke beslissing of omdat je geen oplossing ziet voor een voor een bepaalde situatie.

Wanneer je inzicht krijgt in wat jij te leren hebt en wat je nodig hebt om je verder persoonlijk te ontwikkelen heb je al een belangrijk middel in handen om voor jezelf bepaalde keuzes te maken. Belangrijk is om je te realiseren dat de Reader er niet is om jouw problemen op te lossen, maar om de wellicht tegenwerkende krachten in jouw leven inzichtelijk te maken. Wat jij daar verder mee wilt doen is aan jou.

Hoe werkt een reading?

Wat is reading? Er zijn allerlei readingvormen, bijv. met behulp van healing cards of door contact te maken met gidsen of engelen, hierdoor wordt direct contact gemaakt met de energie van de cliënt (de readee). Dit gebeurt door regelmatig naar je naam te vragen. Meer niet.

Een reading wordt meestal afgesloten met een korte Healing om het proces te ondersteunen en af te ronden.

Healing

Healen is in één woord: “heel worden”.

Er wordt gewerkt met verschillende soorten healingen. Dat is afhankelijk van wat voor jou nodig is op dat moment.

Je chakra’s (energiecentra) worden gebalanceerd, oude stukken en pijnen getransformeerd en in het licht gezet. En de juiste opening gegeven die voor jou op dat moment goed is.

Er wordt gewerkt met essentiële oliën als aanvulling om nog meer healing/ontspanning plaats te laten vinden.   

Voorbeeld van de 1ste chakra als deze chakra goed gebalanceerd is, geeft het vreugde in je leven, kracht, vitaliteit, zekerheid, fysiek. Deze chakra is de basis en legt de verbinding tussen ons als mens en de aarde.  Deze chakra staat voor geld, carrière, relaties, geld, enz.

Waarom een healing?

Healing activeert het lichaam en zorgt dat je zelfhelend vermogen in gang wordt gezet. Het geeft ruimte aan jezelf, zet je in je kracht en leert je te manifesteren wat je graag wilt in je leven. Door de energie te activeren, te laten stromen, gaat het ook beter stromen in je leven.

Het opent je voor je kracht en licht, voor je groeipad en jouw ontwikkeling op het hoogste niveau. Hoe meer je kunt verbinden met licht en frequenties (ook andersom) des te meer kun je jezelf manifesteren op aarde. ”Zo Boven, zo Beneden”.

Tijdens de healing wordt er energie vrijgemaakt waardoor je jezelf geneest. Je cellen ontwaken, groeien, en openen zich voor het licht
Blokkades, trauma’s en energieverstoringen worden waargenomen en geheeld.
Healing kan je helpen bij zowel fysieke, mentale en psychische klachten. Het helpt je jezelf emotioneel te bevrijden. Het is een proces van ontspannen en loslaten op een heel diep niveau waarbij de energie mag stromen. Hierdoor worden je lichaam en geest geholpen.

Chakra 1: Het kleine bekken
Bewegingsapparaat: Bekkengordel, heupgewrichten, benen, knieën, enkels en voeten.

Organen: Organen van het kleine bekken, urinewegen, blaas en nieren, geslachtsorganen, distale deel van de dikke darm.

Als de chakra uit balans is, kunnen de volgende zaken optreden:

  • Onveilig gevoel
  • Rusteloosheid
  • Onzekerheid
  • Overmatige boosheid en agressie
  • Angst
  • Ongeduldigheid
  • Hebzucht
  • Obsessie voor materialistische zaken

 “In ieder mens bevindt zich de kracht en potentie om zichzelf te kunnen genezen”

Back to Top