Testimonials

Testimonials

Op ontdekkingsreis met Etherische oliën...

 Een druk leven herkent vast iedereen. Ik ook, als moeder van drie kinderen, een onregelmatige baan (vliegen) en zoveel passies waar ik mee bezig ben. Dan is het juist belangrijk om ook tijd voor jezelf te maken. Vandaag besefte ik weer dat ik dit eigenlijk echt vaker zou moeten "inplannen..."

 Ik neem jullie graag mee op reis. Etherische olie en Liliane zijn de perfecte reisgenoten voor een behandeling waarna je je herboren zult voelen! Niet zomaar een "massage" maar een special 'touch' in combinatie met de meest heerlijke oliën.

 Just relaxed... en de rest gaat vanzelf, want dat is de werking van deze bijzondere olie. Voor balans, emoties, klachten, pijn en voor zoveel meer is het de olie die haar werk doet.

 Zo ervaarde ik al snel bij de eerste olie, die de naam "balans" draagt, dat ik direct kon 'aarden' oftewel... mijn lichaam goed kon voelen, zonder gedachten die wegvliegen... Puur aanwezig in het hier en NU.

 Daarna zorgde de "Lavendel" voor een warm gevoel, veilig, leek wel alsof ik even terug ging naar mijn kindertijd. Ik voelde de warmte en de geborgenheid om vroeger op mijn eigen kamertje te zitten, in mijn eigen wereldje. Heerlijk om dat als volwassene nu weer te mogen ervaren, weer even terug te gaan.

 Met diverse andere oliën ging ik verder op reis, niks zweverig, gewoon Genieten. Alles loslaten en gewoon voelen wat die heerlijke geuren met je doen. Het leek wel of ik ineens een perfecte wereld om mij heen voelde, heerlijk dat een olie dat gevoel kan geven!

 Je zult verbaasd zijn over het effect, dat ook na afloop nog voelbaar is. Sommige geurtjes hebben een 'hogere frequentie' toch is het mij gelukt om rustig te blijven liggen inplaats van een vreugde dansje te maken.

 Naast ontspanning zijn er ook oliën om juist energie te krijgen... Liliane weet precies hoe ze kan zorgen dat je na afloop weer goed kunt aarden en kunt bijkomen van deze reis. Ik vond het heerlijk om me zo 'zwaar' (ontspannen) te voelen en bijna in slaap te vallen met al die heerlijke geuren om mij heen.

 Mijn ervaring is dat de combinatie van deze bijzondere olie met de jarenlange ervaring van Liliane een hele mooie combinatie is. Met liefde en aandacht voor iedereen, respect en bijzondere gaven zorgt zij ervoor dat je je thuis voelt bij haar.

 Ik ben dankbaar dat ik Liliane tegen ben gekomen op mijn pad. Ik was nieuwsgierig naar de werking van deze oliën (waar Liliane ook leuke workshops in geeft). En zo waren we vandaag ineens zo'n zeven etherische oliën verder...... En ik? In de zevende hemel.....

 Dank je wel Liliane!!

Dorn therapie

Mijn naam is Camelia en ik ben 39 jaar. In de laatste jaren is mijn lichaam op de proef gesteld. Twee zwangerschappen, en onlangs een operatie.  Mijn rug en wervelkolom geven regelmatig klachten.  Door de pijn slaap ik slecht en heb ik last van verkramping in mijn spieren. Ik heb van Liliane een paar keer een zogenoemde Dorn Therapie maasage gekregen. Dat is een bijzondere behandeling die helpt om de pijn in de rug te verlichten. Na zo’n behandeling zijn mijn nachten rustiger, kan ik dieper slapen, mijn rug voelt soepeler en de pijn is even weg. Het voelt alsof je hele lichaam en geest kunnen wegvluchten van de pijn. Ik ben Liliana dankbaar dat ze me met deze massage zo geholpen heeft. 

Veel liefs, Camelia

Lieve Liliana,
Bedankt voor je behandelingen en begeleiding met betrekking tot mijn leverreiniging (en) en meer! Toen ik afgelopen zomer te horen kreeg vanuit het reguliere circuit dat mijn galblaas gevuld met de nodige galstenen operatief verwijderd moest worden, dacht ik...NEE....dit ga ik anders aanpakken! De weg naar jou was snel gevonden, het bruggetje gemaakt.
 
Heel bijzonder en deskundig heb je me gevolgd in mijn proces om afstand te doen van mijn galstenen.Ik voel me gezonder dan ooit. Inmiddels al een aantal leverreinigingen achter de rug en galstenen losgekomen.Bedankt voor je behandelingen en begeleiding. Zéér deskundig. Ook je betrokkenheid gedurende dit proces waardeer ik zeer.
 
Ik kom snel weer terug voor een metamorfose massage. Verheug me erop!
 
liefs Ineke

De behandelingen die ik van Liliana heb mogen ontvangen heb ik als bijzonder ervaren. Ze heeft me in contact gebracht met wat ik miste. Zonnig, vrolijk, warm, ruim, waardevol, zo omschrijf ik het groeiproces waarin ze me begeleid, wat me steeds dichter bij mezelf brengt.

Liliana: heel veel dank daar voor!
 
Bert.

Onze jongste zoon was aanvankelijk een rustig mannetje, een goede slaper. Wat waren we trots dat hij vanaf dat hij twee weken oud was elke nacht al doorsliep. Zo konden wij lekker bijkomen. Alleen naarmate de tijd verstreek sliep hij overdag niet meer. !0 weken oud en overdag 10 minuten slapen… we waren er de hele dag zoet mee om hem in slaap te krijgen. We wisten ons geen raad en gingen met hem naar een osteopaat.

We zagen na de behandelingen telkens een lichte verbetering, alleen was dit telkens van erg korte duur. De osteopaat verwees ons naar een bevriende energetisch therapeut, naar Liliana dus. Deze stap hadden we veel eerder moeten maken. Onvoorstelbaar hoe onze zoon op de therapie reageerde. Tijdens de behandeling heeft hij aanvankelijk erg veel gehuild, daarna werd hij rustiger. Een brok in mijn keel van emotie omdat Liliana zoveel gevoelens naar boven haalde bij mij. Ze kon me raken doordat ze me zoveel kon vertellen over mijn eigen zwangerschap, de samenstelling van ons gezin, karaktereigenschappen. Ik dacht alleen maar: hoe kan ze dat weten? Ik heb de sessie over mee heen laten komen, dacht, ach baat het niet, schaden zal het zeker niet. Liliana heeft, naast een aantal andere dingen, de energetische navelstreng tussen ons losgemaakt. Hoe of wat… geen idee. Feit is dat we naar huis gingen en onze zoon viereneenhalf uur heeft geslapen. Sindsdien brak een andere tijd aan. Ons kindje sliep gewoon weer overdag. Het ging van de een op andere dag zo goed met hem. Geweldig! Sindsdien zijn we ook met onze middelste nog een aantal keer bij Liliana geweest. Opmerkelijke positieve veranderingen. We hebben Liliana al aan een heel aantal mensen aangeraden. En telkens weer met heel positieve gevolgen. Fantastisch! Wonderbaarlijk!
Liliana, bedankt!
 
Anneke.

Lieve Liliana,

Afgelopen jaar ben ik meerdere malen bij je in behandeling geweest.
Zowel voor lichamelijke als voor geestelijke klachten. Het heeft me altijd verbaast dat jij niet alleen maar de klachten probeert te behandelen, maar ook gelijk naar de redenen zoekt en die ook aanpakt.
Ik kreeg verschillende behandelingen (ze was inmiddels steeds nieuwe dingen aan het leren). Elke keer weet jij toch mij in balans te brengen en de rust waarnaar ik op zoek ben in mij te brengen. Ik merk wel dat ik steeds steviger in mijn schoenen zit en toch sneller door heb als het even uit balans raakt.
Jij hebt mij ook geleerd wat ik zelf kan doen om mezelf in balans te brengen. En de mineralen en de bloesem remedies die ik van jou kreeg hebben duidelijk invloed op mijn gezondheid. Zowel op mijn lichaam als op mijn ziel...
Ik heb begrepen dat je bezig bent met een nieuwe opleiding: ayurvedische massage. Ik kan niet wachten tot ik hiervan ook gebruik kan gaan maken.
Liliana ik wil je bedanken voor al je hulp. Ik blijf je dankbaar...
 
Liefs Diana.

Liliana,

Bij het begin van de metamorfose massage dacht ik eerst: zit ze nou een beetje aan mijn tenen te friemelen?
Echter, na een tijdje werden mijn ogen zwaar en werd ik (zonder echt in slaap te vallen) in een zeer ontspannen sfeer gebracht. Gedachten en werkstress vielen weg en een weldadige rust kwam over mij. Heb me daarna de hele avond en dag erop rustig en in balans gevoeld.
Dat zou ik vaker willen ondergaan. Dank je wel!
Groet, Robér.

Beste Liliana,

Mijn dochter G. van zeven klaagde al langere tijd over buikpijn. We konden er maar geen oorzaak voor vinden. Uiteindelijk ben ik met haar naar Liliana gegaan. Liliana zag en voelde bij mijn dochter een grote bal van boosheid en frustratie in haar buik vastzitten. Deze heeft ze kunnen wegnemen. Al pratende kwamen we erachter dat G. behoorlijk in de schaduw van haar drie jaar oudere zus stond. Ze kon niet tegen haar en haar vriendinnen op. Nu laten we G. meer met leeftijdgenoten of alleen spelen. Ook leren we haar op een vriendelijkere en effectievere manier voor zichzelf op te komen. De buikpijn is verleden tijd en ook heb ik weer een vrolijke en gelukkige dochter.
 
Mijn dochter M. van tien had vanaf de dag dat ze geboren is de behoefte om altijd bij mij te zijn, dag en nacht. Slapen deed ze alleen maar bij mij in bed. Liliana zag in haar een heel gevoelig en open kind dat veel prikkels ervaarde en in dat doolhof de weg snel kwijtraakte. Dus niet verwonderlijk dat ze verlegen en angstig was. Na een aantal behandelingen bij Liliana, waarin M. onder andere leerde beter te aarden en een cocon om zich te bouwen waarin ze veilig is, is ze rustiger en zelfverzekerder geworden. Ze hangt minder aan mij, ze gaat uit zichzelf in haar eigen bed slapen en treedt de wereld met veel meer zelfvertrouwen tegemoet. Ze is klaar voor de puberteit ;

Lieve Liliana,

De Ayurvedische massage van Liliana is heel bijzonder. Het voelde alsof ik opnieuw geboren werd, opnieuw bezit nam van dit lichaam, maar dan heel liefdevol, vol respect en blijdschap. Ik raad dit echt iedereen aan! Ik ben echt heel blij en dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.
Dank je wel lieve Liliana, voor wat je doet en wie je bent!

Liefs, Linda.

Lieve Lilana,

Door jouw folder bij de natuurwinkel ben ik bij jou terechtgekomen. Ik voelde me al langere tijd overspannen en heb last van een leverziekte. Je hebt mij laten voelen en ervaren wat schadelijke emoties in mijn organen hebben veroorzaakt. Zoals: opgekropte woede, en toxische energetische koorden. Door jouw liefdevolle behandelingen (o.a. healing/reading/Ayurveda massage en Dorn therapie) gingen de leverwaarde in drie maanden 25% naar beneden. Ook door het doorsnijden van energetische koorden zijn er blokkades verholpen en ben ik mij steeds beter gaan voelen. Ik sta beter in het leven, heb veel meer kracht gekregen en ben zelfverzekerder geworden. Ook mijn rugklachten zijn nagenoeg verdwenen. Tevens voelde ik al heel lang een vervelend gevoel,soort bal in mijn maag, ook deze is door de behandelingen geheel verdwenen.

Dank je wel lieve Liliana voor je waardevolle hulp.

Henny

Hoi Liliana,

Vandaag heb ik van Liliana haar nieuwe Inner Cycles massage mogen ontvangen. Wat een bijzondere ervaring. Heel anders dan wat ik gewend ben. Al snel kwam ik tot volledige rust, diepe ontspanning. Meer dan ik sinds lage tijd heb mogen ervaren. Op een gegeven moment leek het alsof mijn stoffelijke lichaam niet meer op de bank lag, maar alleen mijn energetische lichaam. Dat werd door Liliana liefdevol aangeraakt en gemasseerd. Ik voelde me zo geliefd, gewaardeerd en gekoesterd. Het leek alsof ik in de hemel was beland. Mijn pijnen en pijntjes waren er niet meer. Alle Aardse beslommeringen vielen weg. Dit is nu een paar uur geleden. De hemelse ervaring is nog steeds bij me, maar toch ben ik weer in het gewone leven verder gegaan. Nog wel zonder pijn. En een stuk dichter bij mijn innerlijke zelf!

Dankjewel lieve Liliana, Monica.

Back to Top