Breuss Massage

Breuss Massage

De Breuss-massage is een zachte, gevoelvolle behandeling van de wervelkolom. Ze ontspant en versterkt de wervelkolom. Geeft veel verlichting en je kan er ischias en hernia ongevaarlijk en succesvol mee behandelen.


De zachte Breuss-massage van de wervelkolom gaat er van uit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, omdat alle cellen ook op hoge leeftijd steeds weer vernieuwd worden.

Er bestaan wel gedegenereerde tussenwervelschijven, maar die kunnen gestimuleerd worden, zodat ze weer verbeteren, regenereren.

Bij osteoporose of pijn moet de massage heel voorzichtig gedaan worden, de massage mag niet pijnlijk zijn. Bij hevige wervelkolomproblemen, enorme pijn of zeer verkrampte spieren is de Breuss-massage een ideale voorbereiding op de Dorn-therapie. De Breuss-massage kan ook na de Dorn-behandeling gegeven worden om de wervelkolom nog meer te strekken. De Breuss-massage kan je zo vaak je wilt herhalen.

Specifiek voor deze massage wordt van St. Janskruidolie gebruik gemaakt. Deze olie heeft een gunstig effect op de tussenwervelschijven, vermindert rugklachten, in het bijzonder bij ischias.

Back to Top