Inner Cycles Massage

Door de cirkelende hoge frequentie van deze massage, ontstaan kleuren en zeeën van energie die je hierdoor verbinden met je diepste zelf en je meeneemt op een Helende Reis. Je wordt in een spiraal van licht gezet en je raakt in een diepe trance. Je voelt je ruimer en er ontstaat liefde en zelfacceptatie. Je voelt je als het ware gedragen en je maakt verbinding met je eigen Goddelijkheid.                                                                                                                       

Deze massage (op celniveau) laat je ervaren dat je weer compleet bent (fysiek, mentaal, emotioneel, astraal) door al die stukken die je ooit kwijt bent geraakt terug te vinden/krijgen.

Deze bijzondere behandeling is een mix van massage en healing, de chakra’s worden in lijn gebracht, geopend en innerlijke energie gaat weer stromen. De chakra’s worden één voor één behandeld door verschillende essentiële oliën, ieder met zijn eigen effect. Je hele lichaam wordt met warme olie behandeld. Ook wordt er gewerkt vanuit de prenatale fase zodat jouw beperkingen en blokkades weer vrijkomen.

Het idee voor deze massage is ontstaan tijdens meditaties met de Lichtmeesters.           

Tijdens deze massage maak ik gebruik van spiralen van regenboogkleuren en word ik onder andere begeleid door kosmische stralen en Aartsengelen.                                                                                                    

Tijdens deze massage kan je van alles meemaken: beelden, kleuren, andere levens, inzichten en kan je in contact brengen met je innerlijke kind.   

Deze massage is geschikt voor iedereen, maar vooral gericht op hoog sensitieve mensen (ook kinderen) en Lichtwerkers.

 

Ervaringen van cliënten:

Vanaf het begin stroomde mooi roze en wit licht vanuit mijn voeten naar mijn hart.

Ik zag en voelde een spiraal van wit licht in en om mijn buik. Het voelde vertrouwd, veilig en liefdevol. Speciaal rond mijn hartchakra voelde ik van alles en zag ik beelden en kleuren. Daarna raakte ik een diepe trance en maakte een helende reis. Hierin kwam ik op mooie verschillende plekken. Niet alles kan ik uitleggen, fysiek was ik aanwezig, maar mijn geest was op reis. Deze behandeling is een echte metamorfose voor mij geweest!

Dank je wel lieve Liliana voor deze nieuwe, unieke en bijzondere massage! Noyem

 

Ik voelde tijdens deze massage vanaf het begin een zacht, liefdevol en diepgaand gevoel.           

Ik zag een vortex vol kleuren om en door mij heen. Vooral zag ik de helende kleur groen. Ik was als een baby die gedragen werd door een liefdevol lichtwezen. Er kwamen flitsen, korte beelden van andere levens. Ik voelde me geliefd en zacht. Ook maakte ik contact met mijn innerlijk kind. Ik was heel diep ontspannen maar kreeg tevens veel verkwikkende vitaliteit.

Andere behadelingen van jou zijn ook fijn, maar deze was heel bijzonder. Dank je wel. Adi

 

Ik heb deze massage als heel bijzonder ervaren. Ik was heel ontspannen en had het gevoel dat alles weer naar mij toe was gekomen. Stukken van mijn ziel en energie die ik kwijt was geraakt kwamen weer terug. Ik voelde de energiefrequentie werken op celniveau. Ik voelde heel veel prikkelende werking op mijn borst (borstkanker). Ook voelde ik weer de verbinding met mijn innerlijke bron. Door deze behandeling voel ik mij beter in mijn lijf gekomen.

Dank je wel Liliana. Inge 

Wat een bijzondere, spirituele en transformerende massage is dit. Helend voor lichaam en ziel. Ik voelde oude ballast wegstromen uit mezelf en ik voelde hoe ik gevuld werd met energie van een heel hoog trillingsgehalte. Liliana is deskundig, zorgzaam, liefdevol en wijs. Ik voel me zeer bevoorrecht dat ik dit vandaag heb mogen ervaren. 

Dank, dank je wel. Linda.

Tijdens de eerste helft van de behandeling voelde ik een heerlijke ontspanning over mij heen komen en viel ik in een lichte slaap. Nadat ik mij moest omdraaien begon ik kleuren en aparte vormen te zien die in elkaar over gingen. Bij het behandelen van mijn Plexus Solaris zag ik vreemd gevormde maar mooie bloemen. Tijdens het behandelen van mijn voorhoofd- en kruinchakra zag ik een piramide vorm van geopende ogen, gevolgd door esotherische vormen, symbolen en een soort grafieken. Na de afsluiting zag en voelde ik diepe voldane rust en zag ik een zachtrode ster in het midden van mijn blikveld met blauwe sterachtige tekens eromheen.

Deze behandeling was zeer bijzonder en uitermate ontspannend...

Dank je wel Liliana. Robér

Ik zag tijdens de behandeling een soort paars gekleurde tunnel die cirkelend op mij af kwam. Ik werd hierdoor heel diep ontspannen. Bij mijn scheenbenen voelde ik een beetje weeig gevoel. Mijn bovenbenen waren daarentegen lekker ontspannen. Mijn buik begon te rommelen en ik kreeg er een draaiend gevoel in. Ook in mijn hoofd voelde ik van alles gebeuren. In het begin had ik er nog een diep ontspannen gevoel. Daarna was alles vol diepe kleuren, ik had heel kort een onrustig gevoel, maar dat zakte snel weer weg. Deze massage was de lekkerste en bijzonderste die ik ooit heb gehad. Het was perfect, het voelde als een soort cadeautje voor mij. Alles klopte, precies wat ik nodig had bij mijn klachten.

Dank je Liliana. Sylvia 

Vandaag heb ik van Liliana haar nieuwe Inner Cycle massage mogen ontvangen. Wat een bijzondere ervaring. Heel anders dan ik gewend ben. Al snel kwam ik tot volledige ontspanning, diepe rust. Meer dan ik sinds lange tijd heb mogen ontvangen. op een gegeven moment leek het alsof mijn stoffelijk lichaam niet meer op de bank lag, maar alleen mijn energetisch lichaam. Dat werd door Liliana liefdevol aangeraakt en gemasseerd. Ik voelde me geliefd, gewaardeerd en gekoesterd. Het was alsof ik in de Hemel was beland. Al mijn pijnen en pijntjes waren er niet meer. Alle Aardse beslommeringen vielen weg. Dat is nu een paar uur geleden. De Hemelse ervaring is nog steeds bij me, maar toch ben ik in het gewone leven verder gegaan. Nog steeds zonder pijn, en een stuk dichter bij mijn innerlijke zelf! 

Dankjewel lieve Liliana, Monica.

Lieve Liliana,

Wat een bijzondere transformerende sessie heb ik van jou mogen ontvangen van jou! De oliën in combinatie met jouw ervaring hebben precies gedaan wat nodig was. Mijn emotionele blokkade's zijn opgeheven. Ik kan bossheid en pijn nu helemaal loslaten, en er is ruimte ontstaan voor liefde. Mijn hart is geopend, en sterker: mijn stemming is verbeterd, ik voel me licht en soms zelfs euforisch! Ik kan kritiek op de wereld loslaten en leef meer vanuit mijn hart in plaats van mijn hoofd en richt mijn aandacht nu op plezier in plaats van moeilijkheden. Ik voel de verbinding met de onderste chakra's, ik ben meer geaard, en voel me beter in mijn lichaam zitten, en heb veel meer rust in mijn hoofd. Hyperactiviteit is gekalmeerd, alles gaat weer stromen in de flow.                                                                            Door de ruimte die ontstaan is komen ook inzichten weer makkelijk binnen. Ik heb de behandeling echt als magisch ervaren, en ik heb er zo veel kracht van gekregen!!

Ik ben je heel erg dankbaar daarvoor, en kom zeker weer terug als ik voel als er weer wat blokkeert!

L.P.

Dank je wel! 

Back to Top